• Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος

Νεα

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Secret Wine Santa

Φέτος ο Άγιος Βασίλης δεν θα έρθει από τις καμινάδες αλλά από τις ραδιοφωνικές κεραίες!

Από 21 έως 31 Δεκεμβρίου, Δευτέρα έως Παρασκευή, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης

  1. ΕΡΤ3 – 95,8 FM από την εκπομπή «Τεντώστε τα αφτιά σας» με τον Γιώργο Τούλα (10:00-11:00)
  2. Real – 107,1 FM από την εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου καλημέρα» με τη Μαρία Σαμολαδά (08:00-10:00)
  3. Μήνυμα 107,7 FM από την εκπομπή «Επιστροφή στα βασικά» με τον Άκη Σακισλόγλου (12:00 με 14:00)
  4. ΑΠΕ-ΜΠΕ – Πρακτορείο 104,9 από την εκπομπή «Επικίνδυνες Αποστολές» με τους Αναστασία Καρυπίδου και Σωτήρη Κυριακίδη (10:00-11:00)
  5. Off Radio - www.offradio.gr στο Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα, με την Ντέμη Παπαδοπούλου στις 24 Δεκεμβρίου, 18:00-21:00

θα μοιράσουν, ο καθένας σε 6 δικούς του ακροατές, 6 κρασιά (1 φιάλη για κάθε ακροατή), από τα οινοποιεία-μέλη της Ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος». 

περισσότερα

Οινοποιείο Αργυράκη - Νέο μέλος των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος

Οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος καλωσορίζουν το νέο μέλος της: Οινοποιείο Αργυράκη

Το οινοποιείο μας βρίσκεται στην Ημαθία, στις παρυφές του όρους Βερμίου, ενός βουνού γεμάτο μυστήρια και μύθους. Στις πλαγιές του σύμφωνα με τον Ηρόδοτο υπήρξαν οι παραδεισένιοι κήποι του βασιλιά των Φρυγών Μίδα, με τα περίφημα εξηντάφυλλα τριαντάφυλλα εξαιρετικής ευωδίας και με μια πηγή με δροσερό νερό, το οποίο ο Μίδας ανακάτεψε με κρασί και το πρόσφερε στον Σιληνό, θεότητα του κρασιού και συγγενή του Διονύσου, θέλοντας  να τον μεθύσει για να μάθει τα μυστικά της σοφίας του.

περισσότερα

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων στέλνουν το μήνυμα: «Ένα Κρασί Για Μία Ευχή»

Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο, στο πνεύμα των εορτών, διοργανώνει για φιλανθρωπικό σκοπό την εκδήλωση γευσιγνωσίας «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» με σπάνια και ιδιαίτερα ξεχωριστά κρασιά και αμπελοοινικά αποστάγματα, η οποία προσελκύει το ενδιαφέρον του οινόφιλου κοινού.   Φέτος λόγω των περιστάσεων η εκδήλωση δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, όμως οι οινοποιοί-μέλη της Ένωσης αποφάσισαν ομόφωνα ο θεσμός της προσφοράς να συνεχιστεί και μάλιστα ακόμη πιο ισχυρός.

Η αγάπη και το καλό κρασί ενώνονται την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, για να εκπληρώσουν ευχές παιδιών που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.

Το ανεξάντλητο έργο του «Make-A-Wish» (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που στόχο έχει να εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες ώστε να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που είναι απαραίτητες στην αντιμετώπισή τους, προστέθηκε σε αυτό το σημείο για να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο ώστε τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων να συνεχίσουν τη φιλανθρωπική τους παράδοση.

H δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από τη σελίδα της ένωσης στο facebook : https://www.facebook.com/winemakersofnorthgreece

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter