• Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος

Νεα

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος - Με το βλέμμα σταθερά μπροστά - Δελτίο Τύπου

Σε μία περίοδο ιδιαίτερα σημαντική για την αμπελουργία και τις οινοποιίες, τον τρύγο, οι οινοποιοί βλέπουν τους κόπους της χρονιάς στο αμπέλι να αποδίδουν τους καρπούς τους ώστε να δημιουργηθούν «καλά κρασιά»!Αν και ο τρύγος είναι φέτος αρκετά όψιμος, φαίνεται πως θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα και εν μέσω μίας δύσκολης περιόδου λόγω της πανδημίας και των όσων έχει αποφέρει στην κοινωνία μας, οι οινοποιοί, άνθρωποι της δημιουργίας, συνεχίζουν την αναπτυξιακή τους πορεία, όπως η ίδια η φύση ορίζει.  

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, CAFE-WINE-BAR)

Τα αγαπημένα μας «ΒορΟινά» του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη θα τα χαρούμε φέτος «... αλλιώς!», με μία σειρά από μικρές απολαυστικές εκδηλώσεις οινογευσίας, παρουσιάσεις, wine-cocktails και ευφάνταστα δείπνα που θα συνδυάσουν ευρηματικά μενού με τα εκπληκτικά κρασιά των κορυφαίων οινοποιών της Βόρειας Ελλάδας, για δύο εβδομάδες μεταξύ 14 και 30 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η νέα τάση που καθιερώνουν τα ΒορΟινά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με καταστήματα εστίασης και λέγεται «ΒορΟινά Wine List»!

περισσότερα

ΒορΟινά … αλλιώς, το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Η ζωή μας αλλάζει αλλά όχι και οι συνήθειές μας! Τα αγαπημένα μας ΒορΟινά του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη θα τα απολαύσουμε φέτος διαφορετικά, με μία σειρά από μικρές απολαυστικές εκδηλώσεις οινογευσίας, παρουσιάσεις, wine-cocktails και ευφάνταστα δείπνα που θα συνδυάσουν ευρηματικά μενού με τα εκπληκτικά κρασιά των κορυφαίων οινοποιών της Βόρειας Ελλάδας.

Όλες οι εκδηλώσεις μας θα πραγματοποιηθούν σε χώρους που προσφέρουν ασφάλεια, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα δεδομένα των ημερών, με περιορισμένο αριθμό ατόμων και κρατήσεις.

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter