• Αμπελώνας & κρασί
  • You create content

Oi «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» συμμετέχουν στην καμπάνια της Marketing Greece TILL THEN, STAY SAFE

“When the time is right, we’ll be there for you. Tillthen #staysafe” (όταν έρθει ο καιρός που όλα θα είναι όπως πρέπει, εμείς θα είμαστε εκεί για ‘σένα. Μέχρι τότε, #μείνεασφαλής). Η συγκεκριμένη φράση, εκφράζοντας τα καίρια μηνύματα της αισιοδοξίας και της ασφάλειας που αποζητούνται αυτή την εποχή, συνοδεύει μία σειρά από πλούσιο φωτογραφικό υλικό το οποίο εκθειάζει τις τουριστικές ομορφιές της χώρας μας, σε συνδυασμό με την αξιέπαινη διαχείριση της κατάστασης που επικρατεί, έχοντας ο κορωνοϊός βάλει σε καραντίνα την υφήλιο.

Πίσω από αυτή τη φράση-κίνημα βρίσκεται η MarketingGreece, μία συμμαχία μεταξύ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΞΕΕ), με καθήκον της την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» με το οινοτουριστικό της δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» συμμετέχει σε κάθε προσπάθεια και δράση της MarketingGreece, ενώ σε συνεργασία μαζί της, όλα τα οινοποιεία-μέλη της Ένωσης συμμετέχουν ενεργά στη συγκεκριμένη «στάση ζωής».

Αυτή την περίοδο, μία σειρά από αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν την ομορφιά και την εκπληκτική εμπειρία που προσφέρει ο οινοτουρισμός στους επισκέπτες του, αναρτείται από όλα τα οινοποιεία στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» κατακλύζοντας τα socialmediaμε το σλόγκαν «TILLTHEN, STAYSAFE» αλλά και συνοδευτικά μηνύματα γεμάτα αισιοδοξία και ελπίδα αλλά και με την πεποίθηση ότι κάτι τόσο ισχυρό ως αναπόσπαστο στοιχείο του πολιτισμού και της γαστρονομίας μας, το επώνυμο ποιοτικό Ελληνικό κρασί, είναι πάντα εδώ.

«Θεωρούμε πολύ σημαντική τη συνεργασία μας με τη MarketingGreece που έχει αναδειχθεί το κυριότερο και σημαντικότερο «εργαλείο» προώθησης του Ελληνικού Τουρισμού, προβάλλοντας όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, όπως και όλες τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας, όπως ο οινοτουρισμός» τονίζει ο κ. ΣτέλλιοςΜπουτάρης, πρόεδρος της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος».

Και συνεχίζει «η καμπάνια “Tillthen, staysafe” έχει ήδη τρομερή απήχηση και χαιρόμαστε που μπορούμε να συμμετέχουμε και εμείς. Το θεωρούμε άλλωστε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε αυτή την τόσο σημαντική δράση.  Εξάλλου, η MarketingGreece, έχει ήδη λανσάρει και δεύτερη καμπάνια “GreecefromHome”, που επίσης δείχνει πολλά υποσχόμενη!».

Το υπέροχο οινοτουριστικό φωτογραφικό υλικό της δράσης “Tillthen, staysafe” μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.winesofnorthgreece.gr αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει.

 

Εγγραφή στο Newsletter