• Αμπελώνας & κρασί
  • You create content

Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού, Κυριακή, 11/11/2018

Η ένωση οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος συμμετέχει φέτος για έκτη συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού με το δίκτυο επισκέψιμων οινοποιείων Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Επισκέψιμα οινοποιεία από τις διαδρομές του κρασιού του οινοτουριστικού δικτύου Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος θα είναι ανοιχτά και θα σας περιμένουν τη συγκεκριμένη ημέρα, μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη
Ελάτε στα οινοποιεία μας να γνωρίσετε τους δημιουργούς των αγαπημένων σας κρασιών στους χώρους παραγωγής τους.
Μαζί θα ξεναγηθούμε και θα δοκιμάσουμε νέες και παλαιότερες σοδειές καθώς και τα φρέσκα του τρύγου 2018.
Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού πραγματοποιείται και εορτάζεται από το 2009, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN) ή σε οινοτουριστικά δίκτυα.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος»:
τ. 2310 281617 & 2310 281632 |e. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω των διαδικτυακών μας σελίδων: www.winesofnorthgreece.gr  - www.wineroads.gr , www.facebook.com/winesofnorthgreece 

Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο (ΕΔΩ τις εκδηλώσεις και ΕΔΩ το χάρτη)  και την Αφίσα της εκδήλωσης (ΕΔΩ
Δείτε το Δελτίο Τύπου ( ΕΔΩ )

Επιπλέον, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και την τουριστική έκθεση Philoxenia η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση για τον Οινοτουρισμό και τους Δρόμους του Κρασιού, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης (αίθουσα Olympias).

Εγγραφή στο Newsletter