ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, CAFE-WINE-BAR)

Τα αγαπημένα μας «ΒορΟινά» του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη θα τα χαρούμε φέτος «... αλλιώς!», με μία σειρά από μικρές απολαυστικές εκδηλώσεις οινογευσίας, παρουσιάσεις, wine-cocktails και ευφάνταστα δείπνα που θα συνδυάσουν ευρηματικά μενού με τα εκπληκτικά κρασιά των κορυφαίων οινοποιών της Βόρειας Ελλάδας, για δύο εβδομάδες μεταξύ 14 και 30 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η νέα τάση που καθιερώνουν τα ΒορΟινά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με καταστήματα εστίασης και λέγεται «ΒορΟινά Wine List»!

Σε κάθε κατάστημα, εστιατόριο ή cafe-wine-bar που συμμετέχει, θα προτείνεται στο κοινό του η λίστα κρασιών από τα οινοποιεία της ένωσης "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος" που θα δημιουργηθεί για την περίσταση, από τον ήδη υπάρχοντα κατάλογο.

Αν και τα ΒορΟινά στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα μας λείψουν, δεν θα μας λείψει το εξαιρετικό επώνυμο ποιοτικό κρασί και τα αμπελοοινικά αποστάγματα των ΒορΟινών.

Οι επιχειρήσεις εστίασης που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο της ένωσης στα τηλέφωνα:   2310281617 & 2310281632 (κα. Αλεξάνδρα Ανθίδου), το αργότερο έως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.

Τα οινοποιεία της ένωσης "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος" μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες www.winemakersofnorthgreece.gr και www.voroina.gr