• Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος

Νεα

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Οινοτουρισμός στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος

Φίλες και Φίλοι, εάν σας έχει λείψει ο οινοτουρισμός, το να περιπλανηθείτε σε έναν αμπελώνα, να περάσετε το κατώφλι ενός οινοποιείου, να γνωρίσετε τους τόπους και τους δημιουργούς αγαπημένων σας κρασιών και φυσικά να τα γευθείτε, ήρθε η ώρα ζήσετε αυτή την εμπειρία από κοντά!

Τα επισκέψιμα οινοποιεία στο οινοτουριστικό δίκτυο "Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος" είναι πλέον ανοιχτά για το κοινό, όμως κατόπιν επικοινωνίας προκειμένου να μπορέσετε με ασφάλεια να απολαύσετε την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

περισσότερα

Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα

Διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση – Μ. Τετάρτη 28/4/21, 17:30-19:30

Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» και ο εκπαιδευτικός οργανισμός WSPC (The place to study wine, spirits, coffee and beverages) προσκαλούν το κοινό, φίλους και μη του κρασιού, στη διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση «Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα» που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, 17:30-19:30.

Οικοδεσπότης, ο master of wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης!

περισσότερα

Μια πρώτη νίκη του Παρατηρητηρίου της ΠΓΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Δελτίο Τύπου

Οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος επέτυχαν την πρώτη σημαντική νίκη στον αγώνα για την προστασία της ΠΓΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από παράνομες πρακτικές χρήσης της.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν ανακοπής που ασκήσαμε ενώπιον του Πολωνικού Γραφείου Σημάτων κατά αίτησης για καταχώριση σήματος με την ένδειξη «Μacedonia» για οίνους, ο αιτών  (με εμπορικά συμφέροντα στη Βόρεια Μακεδονία) υποχρεώθηκε να προβεί σε περιορισμό της αίτησής του τέτοιον ώστε το σήμα να χρησιμοποιείται μόνο για οίνους που ανταποκρίνονται στην ΠΓΕ Μακεδονία, αναγνωρίζοντας έτσι το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης της οινικής γεωγραφικής ένδειξης για τα κρασιά της αντίστοιχης ζώνης.

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter