• Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος

Νεα

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα!

Φίλες & Φίλοι,

Ο πρόεδρος της ένωσης "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος" κ. Στέλλιος Μπουτάρης και τα Μέλη της, σας εύχονται από καρδιάς, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, ασφάλεια, ειρήνη, ευημερία και αγάπη!!!

Η ένωσή μας "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος" στο πλαίσιο της διάδοσης της αξίας του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού και της οινικής μας κουλτούρας, συνεχίζει το έργο της, με ένα πλήθος προτάσεων, διαδικτυακών και μη προς το κοινό, επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού (HORECA, διακίνηση ποτών) και καταναλωτές.

Ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στη συνέχεια του έτους, θα σας ενημερώνουμε σχετικά με τις δράσεις που προετοιμάζουμε για όλες και όλους εσάς, μία εκ των οποίων, ο 21ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης που προγραμματίζουμε για τις 18-20 Οκτωβρίου 2021.

Καλή μας αντάμωση αμέσως μετά τις γιορτές με περισσότερα νέα μας!!!

περισσότερα

Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα

Διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση – Μ. Τετάρτη 28/4/21, 17:30-19:30

Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» και ο εκπαιδευτικός οργανισμός WSPC (The place to study wine, spirits, coffee and beverages) προσκαλούν το κοινό, φίλους και μη του κρασιού, στη διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση «Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα» που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, 17:30-19:30.

Οικοδεσπότης, ο master of wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης!

περισσότερα

Μια πρώτη νίκη του Παρατηρητηρίου της ΠΓΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Δελτίο Τύπου

Οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος επέτυχαν την πρώτη σημαντική νίκη στον αγώνα για την προστασία της ΠΓΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από παράνομες πρακτικές χρήσης της.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν ανακοπής που ασκήσαμε ενώπιον του Πολωνικού Γραφείου Σημάτων κατά αίτησης για καταχώριση σήματος με την ένδειξη «Μacedonia» για οίνους, ο αιτών  (με εμπορικά συμφέροντα στη Βόρεια Μακεδονία) υποχρεώθηκε να προβεί σε περιορισμό της αίτησής του τέτοιον ώστε το σήμα να χρησιμοποιείται μόνο για οίνους που ανταποκρίνονται στην ΠΓΕ Μακεδονία, αναγνωρίζοντας έτσι το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης της οινικής γεωγραφικής ένδειξης για τα κρασιά της αντίστοιχης ζώνης.

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter